menu

Skrb za vaše dlesni s pomočjo zobne paste parodontax®

Zobna pasta parodontax® pomaga ustaviti krvavenje dlesni.

Krvaveče dlesni so eden prvih znakov težav z dlesnimi. Če težavi ne posvečamo dovolj pozornosti, lahko to na koncu privede do izgube zob. Ščetkanje zob z dnevno zobno pasto parodontax® s fluoridom pomaga učinkovito odstranjevati zobne obloge in zaustaviti krvavenje dlesni.

Zobna pasta parodontax® je na voljo v več različicah. parodontax® zobne paste s fluoridom (1400 ppm fluorida): parodontax® Fluoride, parodontax® Extra Fresh, parodontax® Gentle Whitening ter brez fluorida: parodontax® Classic. Fluorid pomaga preprečevati nastajanje kariesa. V kolikor stalno uporabljate zobno pasto brez fluorida, se o tem posvetujte s svojim zobozdravnikom

parodontax® Fluoride.

Zobna pasta parodontax® Fluoride pomaga ustaviti krvavenje dlesni. Prav tako pa vsebuje fluorid zato jo lahko uporabljate vsak dan.

parodontax®

parodontax® Extra Fresh.

Zobna pasta parodontax® Extra Fresh je dnevna zobna pasta s fluoridom, ki združuje nego dlesni in ekstra svež okus. Pomaga ustaviti krvavenje dlesni in hkrati takoj ob uporabi da intenziven občutek svežine in čistoče.

parodontax®

parodontax® Gentle Whitening.

Zobna pasta parodontax® Gentle Whitening pomaga preprečevati krvavenje dlesni hkrati pa učinkovito in nežno odstanjuje madeže in pomaga povrniti zobem naravno belino.

parodontax®

parodontax® Classic.

Zobna pasta parodontax® Classic pomaga ustaviti krvavenje dlesni. Je dnevna zobna pasta, ki ne vsebuje fluorida. Prosimo, posvetujte se s svojim zdravnikom glede dolgoročne uporabe.

parodontax®

Sestavine

Zobna pasta parodontax® vsebuje formulacijo s 70 % posebej izbranih sestavin.* Vsebuje mineralno sol in izvlečke zelišč, ki ji dajejo edinstven okus. Večini ljudi je po 14 dneh uporabe zobne paste parodontax® všeč njen edinstven okus.

*Vsebuje vsaj 70 % w/w posebej izbranih sestavin.

parodontax® - 70% specjalistycznych składników - Mięta pieprzowa, Sole mineralne, Rumianek, Ratany, Mirra, Szałwia, Jeżówka

Navodila

VEDNO UPOŠTEVAJTE NAVODILA NA EMBALAŽI. Ščetkajte dvakrat dnevno in ne več kot trikrat dnevno. Pri ščetkanju se izognite požiranju in izpljunite. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Izdelek ni primeren za otroke do vključno dvanajstega leta starosti. Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo.